De bedste produkter og materialer til ethvert hjem

Nu kan du besøge vores nye butik og showroom, hvor vi forhandler alt hvad du ser i de indrettede rum.

Kom og oplev vores unikke univers af smuk og elegant indretning på Rønnevangsallé 6 i Hillerød.

hyggelig stue med sofaer og lette gardiner

”Hos Step Stories er det vores mission at gøre
renovering og indretning af dit hjem til en leg”

Hvorfor har vi skabt Step Stories?

Det skal ikke være besværligt at gøre sit hus til det hjem, man altid har drømt om. Det behøver ikke være nødvendigt at inddrage otte forskellige leverandører, til hvert sit område. Derfor har vi skabt Step Stories. Vi har samlet alt ét sted, det betyder at du hos os kan få klinker, trægulve, køkkenmoduler, badeværelsesmøbler, bordplader, akustikvægge, spiseborde, sofaborde, lamper samt alt i natursten. Du behøver ikke engang at tænke over montering, vi har været ude og finde super dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at løse alt indenfor VVS-, murer- og snedkerrelaterede opgaver. 

snedker badeværelsesmøbel med naturstensbordpladehvidt køkken med hvide Miele ovne

En gnidningsfri oplevelse‍

Der skal tages mange beslutninger i forbindelse med en renovering af et hus, ofte kan det være svært at forestille sig helheden, når gulvet, køkkenet, hårde hvidevarer og lamperne kommer fra hver sin leverandør. Vi gør det nemt at se helheden i husets forskellige rum. Hos os bliver du nemlig mødt af fuldendte miljøer, der repræsenterer de forskellige rum i huset. Vi stræber efter at give kunden den fulde oplevelse, men samtidig at give inspiration til hvordan en enkelt ny lampe kan løfte et helt rum.

Vi har desuden professionelle tegneprogrammer, der kan visualisere alle elementerne i jeres drømmehjem.

‍Hvem møder jeg, når jeg besøger butikken?‍

Når du besøger butikken, møder du bl.a. Martin, der er idémanden bag hele konceptet. Han har indgående kendskab til alt relateret til natursten, men
kan også bidrage med input ift. belysning, køkkenidéer og generelt hjælpe
med sammenhængen i designet af jeres nye hjem.

Pernille har også sin daglige gang i butikken. Pernille er indretningsarkitekt,
det er hende I skal snakke med, når hjemmet skal igennem den helt store renovering. Hun har i 20 år arbejdet med at designe private hjem, men har
også tegnet bl.a. typehuse. Pernille ved alt hvad der er værd at vide om farver, sammensætninger, lamper, materialer og hvad der ellers hører til en husrenovering.

egetræs snedkerkøkken med beige naturstensbordpladeDornbracht luksus hjemmespa på badeværelse

Et alsidigt team‍

Bag Step Stories står Martin og Tommy. Martin er idémanden bag "Step Stories", mens Tommy er murer. Martin har haft tankerne og Tommy står bag meget af håndværket i butikken. Tommy kan lave alle former for murerarbejde, og glæder sig til at se nogle af idéerne fra Step Stories ude i jeres hjem.

Tanken bag navnet "Step Stories" er, at hvert rum man træder ind i, fortæller sin egen historie. Rummene er indrettet meget forskelligt, i et forsøg på at ramme alles smag.

Besøg os i showroomet

Kom forbi og gå på opdagelse i vores nye 450 m² showroom, der byder på indretningsinspiration til alle hjemmets rum.

Alle produkter I møder i showroomet er nogle I selv kan få fingrene i. Vi har udvalgt nogle dygtige samarbejdspartnere
der, lige som os, glæder os til at være med til at skabe nogle fantastisk hjem.

Kontakt os
blåt snedkerkøkken med grå marmor bordplade
grøn kvartsit bordplade

Nøje udvalgt ud fra kvalitet og holdbarhed

Intet er tilfældigt, når vi udvælger vores samarbejdspartnere. Kun derfor har vi mulighed for at levere topkvalitet hver dag. Vi har indgået aftaler med de bedste leverandører, indenfor hver deres marked. I skal blot læne jer tilbage, og nyde det kæmpe udvalg af produkter og brands, som vi kan tilbyde.

Processen fra start til slut

Produkter
Alle produkter hos Step Stories er nøje udvalgt, for at passe ind i den atmosfære, vi ønsker at skabe. Vi samarbejder bl.a. med flere dygtige danske snedkere, som kan bygge lige det møbel du ønsker. Dertil kan vi producere stenplader på mål, skræddersyet til dine ønsker. Vi har også partnere i resten af verden, som leverer produkter fra A-Z, alt efter hvad opgaven lyder på.

Vi har samlet alt til hjemmet ét sted, så du kun behøver at kigge hos Step Stories, når hjemmet skal friskes op.
Montering
Slip for alt besværet med monteringen, lad os gøre det for dig! Vi eller vores samarbejdspartnere kan hjælpe med alt fra at montere et nyt køkken, opsætte et badeværelsesmøbel og ved større projekter hjælper vi også gerne med at hænge lamper op samt andre mindre opgaver.
Du har selvfølgelig også mulighed for at gøre det selv, eller at få din faste tømrer eller murer til at klare opgaven.
Reklamation
Du har ifølge købeloven to års reklamationsret. Det betyder, at du har mulighed for at reklamere over et produkt i to år fra købsdatoen. Købeloven dækker alle fejl eller mangler, der var til stede da du fik leveret varen. Din mulighed for at reklamere kan ophøre før de to år er gået, hvis det kan konkluderes at produktet er blevet brugt forkert eller er slidt op.

Følg med på Instagram

Træd med ind i vores univers, hvor alt fra marmorbordpladen, gulvene, de
lyse akustikpaneler og lamperne passer sammen. Vi har nøje udvalgt alle leverandører, for at vi kan skabe det perfekte hjem for dig og din familie.

Åben Instagram
lette transparente gardiner