Bryggers

Et bryggers er en gave til ethvert hjem, her har vi mulighed for at stille vores våde fodtøj og overtøj, og derved undgå at resten af huset bliver beskidt. Bryggerset er det første rum vi træder ind i, inden vi bevæger os videre ind i huset, en god opbevaringsløsning er derfor uundværlig for at undgå rod i bryggerset, og specielt for at undgå at rodet ender andre steder i huset.

Husets praktiske rum

Mange praktiske opgaver bliver klaret i bryggerset. Ofte bliver der vasket og tørret tøj, det kræver en god vaskemaskine og tørretumbler. Måske er der også behov for en stor dyb vask og en vandhane med udtræk, til at klare de mere grove opgaver. Det er vigtigt at huske noget ordentligt lys. Da bryggerset er et praktisk rum, bør der vælges et godt og kraftigt lys, så man kan se hvad man laver.

No items found.

Undgå uønsket støj

Bryggerset er det første rum vi træder ind i, når vi kommer hjem, og det er også det sidste rum vi træder ud af, når vi forlader huset. Det kan hurtigt skabe en stor mængde uønsket støj i bryggerset, særligt hvis én i husstanden tager tidligt afsted på arbejde eller kommer sent hjem. En tændt vaskemaskine og tørretumbler vil også bidrage til generende støj.

For at undgå at en højlydt entré eller tøjvaskeriet forstyrrer hele huset, er akustikpaneler næsten uundværlige. Panelerne absorberer lydene i rummet, så der ikke opstår genlyd der kan høres i de omkringliggende rum. Akustikpanelerne findes både i et væld af flotte farver i linoleum eller i forskellige træsorter.

No items found.

Vælg klinker til gulvet

Gulvet i bryggerset bliver udsat for mange grove ting, som det helst skal kunne holde til. Vådt og beskidt fodtøj og overtøj, som drypper på gulvet - småsten under skoene, en våd paraply eller en barnevogn der har været ude i snevejr. Alt taler for at vælge klinker – de er praktiske, holdbare og nemme at rengøre.

Vi har et kæmpe udvalg af klinker i forskellige størrelser, former, farver og udtryk. Sortimentet byder på alt fra store 120x120 klinker, sildebens klinker, klinker i marmor eller træ look.

No items found.

Bryggers

Et bryggers og klinker går hånd i hånd, husk også noget godt lys og prioriter plads til en stor vask og et udtræksarmatur til de grove vaskeopgaver.

Send besked

Udfyld formularen og send os en besked, så vender vi retur hurtigst muligt
Mange tak! Vi har modtaget din formular.
Ups! Noget gik galt under indsendelse af formularen.

Bryggers → Nye skabe til husets praktiske rum

No items found.