Blog

Gå på opdagelse i vores blog, der løbende bliver
opdateret med nye indlæg. Her vil du kunne læse
om nye produkter, finde guides og komme med helt
tæt på, når vi er ude for at levere og montere
vores kunders nye løsninger til hjemmet.

5 natursten der egner sig som køkkenbordplade

June 28, 2023

Køkkenbordpladen betyder enormt meget for helhedsudtrykket i køkkenet. Den har indflydelse på den stemningen man får skabt i køkkenet, og det er derfor et valg man skal overveje grundigt. En bordplade i natursten er et rigtig godt valg til køkkenet. Det er en unik og slidstærk løsning, I aldrig vil blive trætte af.

Læs mere

Sådan plejer du natursten

March 29, 2023

Sådan tager du dig bedst af din naturstensbordplade, og forlænger dens livetid. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange natursten. Hvad kan de tåle, hvad kan de ikke tåle? I denne artikel har vi skrevet hvad hver enkelt natursten tåler af rengøringsmidler og hvordan stenen bedst holdes ren til hverdag.

Læs mere

Sådan passer du ekstra godt på din træbordplade

March 29, 2023

Ønsker du at passe ekstra godt på dit nye snedkererede spisebord? Så skal du huske at vedligeholde og pleje den med jævne mellemrum. Læs mere om hvordan du bør rengøre en træbordplade på daglig basis og når den skal renses helt i bund.

Læs mere

Mød vores samarbejdspartnere

March 29, 2023

For at kunne tilbyde den komplette oplevelse det er, at besøge Step Stories, har vi allieret os med nogle af de bedste indenfor deres felt. Vi er meget stolte over hver og en samarbejdspartner vi har med på rejsen. Uden dem kunne vi ikke levere et så gennemført resultat, hvor samtlige elementer i løsningen matcher. I denne artikel kan du lære vores samarbejdspartnere lidt bedre at kende.

Læs mere