Køkken

Køkkenet er, hos mange familier, det rum hvor der bliver brugt flest timer sammen. Det er et samlingspunkt, hvor der er mulighed for at skabe gode stunder både med familien, men det er også et rum der er oplagt til at invitere gæster helt tæt på. Køkkenet skal derfor både være et rart sted at være, men det må også gerne være indbydende. Det er samling, stemning og gode minder.

Alt det ovenstående stiller høje krav til køkkenbordpladen, og det er her vi kommer ind i billedet. Det er vigtigt at tage stilling til hvilke krav bordpladen skal opfylde. Den er nemlig så central en del af indretningen, at den kan ændre udtrykket i køkkenet radikalt. Skal det være en elegant lys marmorplade, eller den mere hårdføre Dekton, der har den mest ridsefaste overflade på markedet.

Snedker køkken

Hvorfor vælge en standardløsning, når man helt selv kan bestemme. Vi bruger køkkenet hver eneste dag, og vi bruger det flere gange om dagen, derfor er det okay at kredse lidt ekstra om sin køkkenløsning. Vi tilbyder snedker køkkener, lavet af vores dygtige samarbejdspartnere, ud fra jeres drømme og ønsker til mål, træsort, greb og design.

Til køkkenet hører selvfølgelig en vask og en vandhane, her har vi et samarbejde med Grohe, Lavabo og Dornbracht, der tilsammen leverer et kæmpe sortiment af netop dette. Sortimentet byder på flere forskellige materialer, farver, størrelser og monteringsmuligheder. Nedenunder kan du lade dig inspirere af de forskellige brands.

Belysning

Den rigtige bordplade

Til det perfekte snedker køkken hører selvfølgelig en bordplade af natursten. Et populært valg er en marmor bordplade, den er både smuk, elegant og eksklusiv. Valg af bordplade bør dog afspejle familien og dennes behov. En marmor køkkenbordplade er mere porøs end andre naturstensplader, og skal behandles med forsigtighed når det kommer til rengøring.

I skal ikke lade jer skræmme, hvis et snedker køkken ikke ligger i kortene hos jer. Hos Step Stories hjælper vi glædeligt med at opfylde vilde køkkendrømme, men vi vil lige så gerne hjælpe med at finde den perfekte vandhane eller belysning til jeres køkken.

No items found.

Hårde hvidevarer til hverdagen

Kogeplade, komfur, ovn, køleskab - vi bruger det hver dag. Derfor er det vigtigt at kvaliteten er i orden. Hos Step Stories får du ikke andet end kvalitet, det er derfor vi har indgået aftaler med Miele og Bora, som leverer alle vores hårde hvidevarer.

Nødvendighederne nævnt herover skal køkkenet indeholde - men skal vi ikke også have lov til at forkæle os selv en gang imellem?

Selvfølgelig skal vi det, og hvorfor ikke gøre det, ved at tilvælge en varme/kuldeskuffe til køkkenet. Den holder maden enten varm eller kold, mens de øvrige elementer tilberedes. Et must-have for enhver livsnyder. Eller måske et vinkøleskab er den rigtige selvforkælelse for jer? Måske begge dele? Har i brug for vejledning til at tage de rigtige beslutninger, står vi altid til rådighed på telefonen.

No items found.

Køkken

Mange ting skal overvejes, når drømmekøkkenet skal bygges. Det vigtigste må være hvordan køkkenelementerne skal se ud, vælg en snedker løsning, hvis ikke I ønsker at på på kompromis med noget. Der skal vælges hårde hvidevarer, vask, armatur og belysning. Det er mange svære beslutninger.

Send besked

Udfyld formularen og send os en besked, så vender vi retur hurtigst muligt
Mange tak! Vi har modtaget din formular.
Ups! Noget gik galt under indsendelse af formularen.

Køkken → Indret køkkenet i luksuriøse materialer

Detaljerne binder køkkenet sammen

Når køkkenets store elementer er på plads; gulv, køkkenelementer og bordplade, er det tid til at dykke helt ned i detaljerne. Detaljer som har stor betydning for helhedsindtrykket. Et køkken er nemlig meget mere end de tre ting, nu er det tid til at tænke over belysning, køkkenvask og armatur, kogeplade, køleskab, ovn og emhætte.

Vi anbefaler altid at tænke over en stil, man synes er pæn, og som passer godt til huset og indretningen. Når der er valgt en stil, så hold fast i den! Vælger du en messing vask, så vælg også en messing vandhane og messing greb på køkkenlågerne. Har I bygget i retro stil, så vælg et komfur der passer dertil, ikke en supermoderne kogeplade.

Bring naturen tættere på

Vores samarbejde med dygtige snedkere betyder, at vi kan tilbyde de smukkeste skræddersyede køkkener, ud fra mål, ønsker og drømme. De kan få alt til at gå i opfyldelse. At vælge et køkken i træ er en måde at bringe naturen ind i hjemmet. Naturen forbinder mange med hygge, og når en travl hverdag ikke tillader en tur i skoven hver dag, står snedkerkøkkenet klar til at rumme madlavning med hele familien. En marmor køkkenbordplade står meget smukt til et lyst trækøkken, så er du klar til at trække endnu mere natur indenfor, er det oplagt at vælge en køkkenbordplade i natursten.

Vedligeholdelse af natursten

Nogen har den opfattelse, at natursten er svære at vedligeholde, det passer ikke! Nogle natursten er mere porøse end andre, så det handler om hvor meget man er villig til at gøre rent, hvor kompliceret man er villig til at det skal være og om familien tæller små medlemmer, der har det med at alt skal ud på bordet. Altså er det et spørgsmål om temperament.

Nogle naturstensbordplader kan tåle alle former for syreholdige rengøringsmidler, uden pladen tager skade. Så det handler også om at tage et valg, der passer til familien. Vurderer man at det er for omfattende at have en bordplade af natursten, er det oplagt at gå med vægfliser, der typisk bliver udsat for noget mindre end en bordplade.

Et æstetisk udtryk

Det er ikke kun praktisk at bruge natursten i køkkenet, det er også en eksklusiv løsning, der ikke findes magen til nogen steder i verden. Hver eneste natursten er unik - den er skabt i naturen, af naturen. Farven, skrukturen og årerne er skabt gennem mange millioner år – derved findes der ikke to ens natursten.

En køkkenbordplade eller et gulv belagt med natursten, er altså en unik måde at få sit køkken til at skille sig ud fra mængden. Har du fået bygget et smukt snedkerkøkken, er en sten køkkenbordplade den perfekte måde at fuldende køkkenet. De to naturmaterialer komplimenterer hinanden, på fineste vis. Ønsker du at gøre din løsning endnu mere unik, så udskift den klassiske stålvask og vandhane, med en sort eller messing vask med matchende vandhane.

Natursten i køkkenet

Der er mange måder at inkorporere natursten i køkkenet. Man kan vælge at bruge dem flere steder, eller kun et enkelt sted. Du kan fx vælge en smuk hvid marmor køkkenbordplade, en køkken ø beklædt med klinker eller vægfliser til køkkenet lagt i sildebensmønster.

Naturstens fliser kan også bruges som gulv i køkkenet, hvor det faktisk er en rigtig praktisk løsning, der er nem og hurtig at vedligeholde. Naturstensfliser er, i hele køkkenet, en praktisk løsning. At beklæde væggen langs køkkenbordet, er en holdbar løsning der samtidig er nem at holde ren. I et snedkerkøkken, hvor der er kredset om detaljerne, er en unik og eksklusiv køkkenbordplade af natursten den perfekte prik over i’et.

Natursten i køkkenet

Der er mange måder at inkorporere natursten i køkkenet. Man kan vælge at bruge dem flere steder, eller kun et enkelt sted. Du kan fx vælge en smuk hvid marmor køkkenbordplade, en køkken ø beklædt med klinker eller vægfliser til køkkenet lagt i sildebensmønster. Naturstens fliser kan også bruges som gulv i køkkenet, hvor det faktisk er en rigtig praktisk løsning, der er nem og hurtig at vedligeholde.  

Naturstensfliser er, i hele køkkenet, en praktisk løsning. At beklæde væggen langs køkkenbordet, er en holdbar løsning der samtidig er nem at holde ren. I et snedkerkøkken, hvor der er kredset om detaljerne, er en unik og eksklusiv køkkenbordplade af natursten den perfekte prik over i’et.

Et æstetisk udtryk

Det er ikke kun praktisk at bruge natursten i køkkenet, det er også en eksklusiv løsning, der ikke findes magen til nogen steder i verden. Hver eneste natursten er unik - den er skabt i naturen, af naturen. Farven, skrukturen og årerne er skabt gennem mange millioner år – derved findes der ikke to ens natursten.

En køkkenbordplade eller et gulv belagt med natursten, er altså en unik måde at få sit køkken til at skille sig ud fra mængden. Har du fået bygget et smukt snedkerkøkken, er en sten køkkenbordplade den perfekte måde at fuldende køkkenet. De to naturmaterialer komplimenterer hinanden, på fineste vis.

Ønsker du at gøre din løsning endnu mere unik, så udskift den klassiske stålvask og vandhane, med en sort eller messing vask med matchende vandhane.

Vedligeholdelse af natursten

Nogen har den opfattelse, at natursten er svære at vedligeholde, det passer ikke! Nogle natursten er mere porøse end andre, så det handler om hvor meget man er villig til at gøre rent, hvor kompliceret man er villig til at det skal være og om familien tæller små medlemmer, der har det med at alt skal ud på bordet.

Altså er det et spørgsmål om temperament. Nogle naturstensbordplader kan tåle alle former for syreholdige rengøringsmidler, uden pladen tager skade. Så det handler også om at tage et valg, der passer til familien.

Vurderer man at det er for omfattende at have en bordplade af natursten, er det oplagt at gå med vægfliser, der typisk bliver udsat for noget mindre end en bordplade.

Bring naturen tættere på

Vores samarbejde med dygtige snedkere betyder, at vi kan tilbyde de smukkeste skræddersyede køkkener, ud fra mål, ønsker og drømme. De kan få alt til at gå i opfyldelse.

At vælge et køkken i træ er en måde at bringe naturen ind i hjemmet. Naturen forbinder mange med hygge, og når en travl hverdag ikke tillader en tur i skoven hver dag, står snedkerkøkkenet klar til at rumme madlavning med hele familien. En marmor køkkenbordplade står meget smukt til et lyst trækøkken, så er du klar til at trække endnu mere natur indenfor, er det oplagt at vælge en køkkenbordplade i natursten.

Detaljerne binder køkkenet sammen

Når køkkenets store elementer er på plads; gulv, køkkenelementer og bordplade, er det tid til at dykke helt ned i detaljerne. Detaljer som har stor betydning for helhedsindtrykket. Et køkken er nemlig meget mere end de tre ting, nu er det tid til at tænke over belysning, køkkenvask og armatur, kogeplade, køleskab, ovn og emhætte.

Vi anbefaler altid at tænke over en stil, man synes er pæn, og som passer godt til huset og indretningen. Når der er valgt en stil, så hold fast i den! Vælger du en messing vask, så vælg også en messing vandhane og messing greb på køkkenlågerne. Har I bygget i retro stil, så vælg et komfur der passer dertil, ikke en supermoderne kogeplade.