Soveværelse

Soveværelset skal være et rum der emmer af afslapning, det er stedet hvor dagen både starter og slutter. Ofte skal soveværelset også rumme en masse opbevaring, i form af skabe og kommoder. Mange ønsker også et natbord. Både skabe, kommoder og natborde kan snedkereres, og med en flot naturstensplade ovenpå får I en unik løsning. Nogen gange er det kun små detaljer der skal til, for at soveværelset er fuldendt. Så mangler I kun de små detaljer for at helhedsudtrykket er på plads, kan vi også hjælpe med det.

Den rigtige stemning

I soveværelset vil der være flere forskellige behov for lys, for at skabe forskellige zoner og forskellige stemninger. Et varmt og afdæmpet lys vil være at foretrække ved siden af sengen samt i et hyggeligt afslapningshjørne. Modsat vil der være behov for et kraftigere lys omkring garderoben, for at tøjets farver og detaljer kommer helt til sin ret.

Man må dog aldrig glemme at få hyggen ind i soveværelset. Her vil lange, lette gardiner have en stor indflydelse, og udover at tilføje noget hygge, har de samtidig en praktisk funktion.

Belysning

Privatomklædning

I og med at mange har garderoben inde på soveværelset, kan det hurtigt skabe rod, men det betyder også at der ikke er mulighed for at lukke en dør, når man skal skifte tøj. En New Yorker væg kan opdele soveafdelingen fra garderobeafdelingen, uden at miste plads eller lysgennemgang. Glasvæggen kan laves i præcis den størrelse I ønsker, med eller uden dør og endda med frostet glas, så der ikke kan kigges direkte igennem væggen.

Alternativt kan der vælges en dekorativ gardinstang, som sættes tværs igennem rummet, og nogle lange flotte gardiner.

No items found.

Dekorative og effektive

Akustikpaneler har flere funktioner, hvorfor de er gode at implementere i mange rum. Panelerne er super dekorative at bruge som en slags ”sengegavl”, og har samtidig den effekt, at de mindsker støj og rumklang. Derved er det muligt at se fjernsyn sent om aftenen, uden at det forstyrrer børneværelset ved siden af.

Soveværelse

Soveværelset er ikke fuldendt uden nogle hyggelige elementer i indretningen. Der skal både være gardiner og belysning, der løser hver sin opgave. Et lækkert trægulv binder det hele sammen.

snedkerkøkken i egetræ med kvartsit bordplade

Send besked

Udfyld formularen og send os en besked, så vender vi retur hurtigst muligt
Mange tak! Vi har modtaget din formular.
Ups! Noget gik galt under indsendelse af formularen.

Soveværelse → Smukke og unikke møbler til soveværelset

No items found.